Monden :: Știri Mondene :: Vedete :: Showbiz :: Ultimele Știri

Cheloo masterchef. Pro tv antena1 audiente

Conținutul

  scuti intestinele paraziților

  Google Plus Cheloo a venit la Chefi la Cuțite să-i ironizeze pe cei trei jurați, oferindu-le un preparat obscen din care au fost nevoiți să guste. Cheloo a apărut în ediția aceasta a show-ului culinar pentru a-i întoarce glumele pe care Florin Dumitrescu i cheloo masterchef administrat în urmă cu ceva cheloo masterchef la iUmor. Cheloo a gătit orez simplu, însă le-a oferit chefilor și câte o garnitură de zile mari.

  cheloo masterchef

  Pe lângă orezul simplu, Cheloo le-a așezat într-un mod obscen câteva bucăți de morcov, care au înfățișat nimic altceva decât organul genital al unui bărbat, semn că artistul s-a simțit ofensat de glumele picante fîcute de Florin Dumitrescu la iUmor.

  Am venit să-i ofer un roast culinar, o rețetă pe care el nu poate să o gătească.

  cheloo masterchef

  Cheloo le-a așezat pe farfurie chefilor orez simplu fiert, câte două felii de ridiche și cheloo masterchef special ornamentat. După ce s-au deschis ușile, ljurații au fost surprinși și amuzați să vadă că platourile au fost pregătite de nimeni altul decât Cheloo, iar totul a decurs apoi într-o notă de amuzante, nimeni nu s-a supărat, iar jurații i-au oferit, simbolic, un cuțit auriu.

  virus hpv human papilloma virus) genital wart remover walmart