Specificații principale

Demachiante antiparazitare, Demachiant Pentru Ochi Cosmia cu Provitamina b5 ml

Conținutul

  Comenzi telefonice: Luni - Vineri: - Comanda dvs.

  cauterizarea papilomelor pe față

  In medicina ayurvedica, uleiul de neem bio este demachiante antiparazitare un panaceu terapeutic. Este un arbore superb, decorativ cu flori mov datorita carora mai este denumit si "liliac de India". Uleiul de neem este renumit pentru proprietatile sale puternic antiseptice, antiacariene, insectifuge si antiparazitare.

  ist hpv virus ansteckend

  Alegerea antihelminticului indieni folosesc in mod traditional uleiul de neem ca fertilizant, pesticid si insecticid natural, biologic. Studii stiintifice au demonstrat eficacitatea uleiului de neem bio contra bacteriilor, parazitilor si insectelor.

  Secretul acestui ulei consta in concentratia ridicata a unui ansamblu de molecule si in special Azadirarachtina A, demachiante antiparazitare activa si remarcabila pentru proprietatile sale.

  cum un adult poate scăpa de viermi paraziți pinworm

  Dar utilizarea uleiului de neem nu se rezuma doar la agricultura biologica. Datorita concentratiei ridicate in acid oleic, uleiul de neem este folosit in cosmetica in special pentru pielea cu probleme, iar pentru calitatile antibacteriene, antiparazitare si insectifuge este utilizat in pastele de dinti, lotiuni contra insectelor, sampoane contra parazitilor capilari.

  demachiante antiparazitare

  In tarile tropicale, uleiul de neem este folosit in tratarea malariei si a paludismului, boli grave provocate de tantarii anofeli.