Detoxifierea prin gemoterapie

Detoxifiere limfatica. Drenajul limfatic, o metodă eficientă pentru detoxifiere

Sus Sistemul limfatic este o retea de vase tuburi si organe care preiau si transporta deseurile de la celule si substantele nutritive.

detoxifiere limfatica centru detoxifiere timisoara

Acesta este ca un sistem de filtrare care include ganglionii limfatici, maduva osoasa, amigdalele, splina, timusul si anumite zone din intestin placile peyer. Acestea produc celule pentru sistemul imunitar care circula in jurul corpului in lichidul limfatic.

Cura de detoxifiere a limfei…

Sistemul limfatic functioneaza ca un filtru, detoxifiere limfatica eliminarea bacteriilor, microorganismelor si celulelor moarte. Detoxifierea este importanta intrucat sustine sistemul imunitar in lupta cu bolile. Circulatia celor litri de fluid din sistemul limfatic nu este actionata de o pompa asa cum se intampla cu inima ci depinde de miscarile musculare si de respiratie.

Acesta este motivul pentru care exercitiile fizice si cele de respiratie profunda sunt extrem de importante.

Lecția 28: Sistemul limfatic și imunitatea

Lichidul limfatic poate fi ingrosat de toxine daca nu se consuma suficiente lichide si daca nu se fac suficiente exercitii fizice. Exista diverse moduri prin care pot fi stimulati ganglionii limfatici, cum ar fi anumite tehnici de masaj.

detoxifiere limfatica

Printre tehnicile speciale de masaj se numara masajul pentru drenaj limfatic. Detoxifierea limfatica se poate face si prin utilizarea unui generator de fascicule luminoase.

Drenaj limfatic

Reboundingul este o forma de exercitiu fizic ce ajuta la imbunatatirea fluxului limfatic reducand congestia limfatica. Acesta este o modalitate excelenta de a face sport la domiciliu cand o persoana nu are timp detoxifiere limfatica ajunga la sala de sport. Plan de detoxifiere limfatica Sus Timp de zile se vor consuma doar sucuri de fructe si legume. Se vor evita sucurile din comert sau consumul de citrice, intrucat acestea pot agrava anumite conditii.

Detoxifierea prin gemoterapie

Nu sunt recomandate nici bananele din cauza continutului mare de amidon. Tranzitul intestinal va fi stimulat prin consumul de seminte care se vor inghiti in detoxifiere limfatica dimineata alaturi de un pahar cu apa.

Se va incepe ziua cu un pahar de apa calda si cu sucul rezultat dintr-o jumatate de lamaie. Se poate adauga putin indulcitor.

detoxifiere limfatica

La micul dejun se va bea sucul de la cativa morcovi, telina si patrunjel la care se va adauga un catel de usturoi. Pe tot parcursul zilei se vor bea sucuri proaspete.

detoxifiere limfatica tablete de viermi derivate din numele copiilor

Scopul este sa se detoxifiere limfatica ml de suc de legume de 8 ori pe zi. Pentru prepararea bauturilor sunt recomandate telina, morcovul, varza, sfecla rosie, si frunzele verzi, cum ar fi salata verde, spanacul, macrisul si patrunjelul.

Detoxifierea limfatica

Acestea pot fi indulcite cu sucul unui mar verde. Se vor folosi pentru sucurile de fructe orice fel de fructe, cu exceptia bananelor. Fructele de padure sunt chiar recomandate, dar vor fi evitate citricele intrucat detoxifiere limfatica produsa de acestea este mult mai agresiva.

Se va bea apa, ceai de papadie, ceai de musetel sau bauturi care contin potasiu, intre sucuri. Acest plan dietetic va ajuta la drenarea si transportul fluidelor limfatice, eliminiarea toxinelor, deseurilor si resturilor de tesut si celule, imbunatatind starea generala de sanatate.

Magda Zarojanu - Institutul de diabet, nutritie si boli metabolice, prof. Camelia Adina Calin - Ambulatoriul de specialitate - Institutul de diabet, nutritie si boli metabolice, prof.

Mirela Ioana Culman - Ambulatoriul de specialitate - Institutul de diabet, nutritie si boli metabolice, prof. Mihaela Nicoleta Mindrescu - Ambulatoriul de specialitate - Institutul de diabet, nutritie si boli metabolice, prof.