Top citite acum

Intersecție eficientă.    

Conținutul

  suplimente de detoxifiere adderall

  Groapa uriașă, care a înghițit o intersecție dintr-un oraș japonez, a reapărut Lecția de eficiență japoneză a durat doar două săptămâni. Groapa uriașă care a înghițit o intersecție din metropola Fukuoka a apărut din nou, relatează CNN.

  viermi le vindecă

  Recent, presa din întreaga lume a scris despre faptul că această groapă uriașă a fost reparată în doar 48 de ore. De Petre DobrescuLuni, 28 noiembrieCitește și: Intersecție eficientă groapă uriașă dintr-o intersecție din orașul Fukuoka, reparată de japonezi în doar 48 de ore Traficul a fost intersecție eficientă din nou în intersecția din orașul japonez în acest weekend, după ce asfaltul s-a scufundat cu aproximativ șapte centimetri.

  Între timp, traficul a fost reluat.

  recenziile tratamentului negilor plantari

  În urmă cu doar câteva intersecție eficientă, o groapă uriașă cu o lungime de aproximativ 30 de metri și o adâncime de 15 metri s-a format din intersecție eficientă. Totul a fost însă reparat în doar două zile, iar acest lucru a fost catalogat drept un exemplu de eficiență japoneză. În urma incidentelor recente, primarul orașului și-a cerut scuze față de localnici pentru că nu i-a avertizat că pământul ar putea să se surpe din nou.

  sorbenti in tratamentul viermilor