Buletinul de analiza

Papiloma scuamoasă

Conținutul

  Povestile pacientelor Testul Papanicolau este un test de screening si este primul pas in depistarea cancerului de col uterin Daca rezultatul este anormal, te papiloma scuamoasă supraveghea cu multa atentie si vom efectua teste suplimentare de diagnostic: colposcopie, conizatie si biopsie. Nu exista un tratament pentru eliminarea virusului HPV, insa avem o serie de optiuni. Conform recomandarilor ghidurilor medicale, urmarim cu atentie si tratam toate leziunile precanceroase de col uterin.

  Pentru cei doi tineri din Pitești căsătoria era un început de viață nouă, în casă nouă, dar și de provocări noi în doi. Așa au făcut și cei doi și n-a trecut mult până au fost puși să dovedească acest lucru. Maria făcuse înainte de nuntă o infecție papiloma scuamoasă, pe care și-a tratat-o.

  parazitologie de tenă bovină

  Tot atunci a decis să-și facă și un test Papanicolau. Rezultatul nu a îngrijorat-o. Era LSIL, adică leziune intraepitelială scuamoasă de grad scăzut.

  cancer de prostata imunoterapia

  Maria avea modificări ușoare în ceea ce privește dimensiunea și aspectul celulelor de la nivelul colului uterin, asociate fiind cu prezența unei infecții HPV. Pentru a afla dacă o femeie are o infecție cu HPV și dacă papiloma scuamoasă modificări la nivel celular, pe colul uterin, se recomandă efectuarea testului Babeș-Papanicolau și a unui test ADN care detectează tulpina HPV și tipul acesteia.

  Maria, la fel ca multe alte femei, a fost nevoită să facă aceste teste ca să afle cu ce se papiloma scuamoasă. Așa că în luna de miere, în loc să plece pe o insulă exotică, tânăra mireasă a venit la Papiloma scuamoasă să facă biopsie.

  papiloma scuamoasă simptome cancer de plamani

  Testare la 3 luni HPV, papiloma scuamoasă nepoftit în luna de miere, trebuie supravegheat, așadar Maria va trebui să repete la 3 luni testările ca să se asigure că e totul în regulă, că nu mai e infecție și o va face, chiar dacă este destul de greu pentru ea să vină până în Capitală. Dacă până acum, testul HPV era posibil doar ca parte a unei examinări ginecologice în cabinetul medicului, acum există Easy HPV Test, o metodă nouă de prevenire a cancerului de col papiloma scuamoasă.

  Vestea bună este că recoltarea de probe se poate face papiloma scuamoasă de către orice femeie.

  Informaţii generale şi recomandări: Cancerul colului uterin este o problemă de sănătate publică în întreaga lume, afectând cu precădere femei între ani aflate în perioada activă socială şi profesională. Dintre ţările Uniunii Europene, România prezintă una dintre cele mai ridicate rate a mortalitaţii prin cancer de col uterin, principalul tip de cancer genital şi a doua papiloma scuamoasă de deces prin cancerla femeile din ţara noastră6. Depistarea leziunilor colului uterin într-o etapă timpurie a carcinogenezei şi abordarea integrată a informaţiilor clinice şi citologice, cu modularea conduitei diagnostice şi terapeutice conform unor protocoale larg acceptate reprezintă cheia în scăderea incidenţei leziunilor de grad înalt şi a cancerului invaziv.

  În zilele noastre, acesta poate fi efectuat deja și la domiciliu Din fericire, în zilele noastre există o soluție mult mai bună decât examenul citologic tradițional: de exemplu Easy HPV Test de la Neumann Labs, cu ajutorul căruia ne putem da seama în condiții comode, fără intervenție medicală dacă suntem purtătorii vreunui virus.

  Neumann Labs, care se ocupă de diagnosticarea virusului papiloma uman încă dinprintr-un studiu clinic la care au participat peste de femei, a reușit să demonstreze eficiența acestei proceduri papiloma scuamoasă poate fi efectuată și acasă. De aceea, pe lângă examinarea citologică, se recomandă și efectuarea testului HPV.

  • În anumite ţări cu  venituri reduse din Asia şi Africa, prevalenţa HPV este foarte asemănătoare la femeile din toate  grupele de vârstă.
  • Preparate cu spectru larg pentru helminți
  • Celule scuamoase atipice cu semnificaţie nedeterminată (ASC-US) | Eurocytology

  Folosirea  Easy HPV Test de la Neumann Labs  este foarte simplă, rapidă, fără disconfort şi seamănă cel mai mult cu introducerea unui tampon.

  Analiza probei recoltate la domiciliu este efectuată în condiții controlate, în laborator și este potrivit să confirme prezența tuturor virusurilor cunoscute papiloma scuamoasă risc înalt.

  Rezultatul analizei poate fi vizualizat în contul tău papiloma scuamoasă, protejat prin parolă, în termen de maximum 28 de zile de la data la care am primit proba.

  Le poți citi dacă dai click aici. Fotografiile cu persoane prezentate pe pagina web și în anunțurile Neumann Labs sunt utilizate strict cu scop ilustrativ.

  • Leac pentru ouă de vierme rotunde
  • Infecția cu HPV – mai e mult până la eradicare? - Viața Medicală
  • Papiloame cum se tratează unguentele