Plantextrakt Cumpara online de pe whiskypedia.ro

Polygemma articulatii, Polygemma 14 Articulatii - PlantExtrakt, 50 ml (Articulatii) - whiskypedia.ro

Conținutul

  câți viermi rotunzi trăiesc în corpul uman

  Producător: Plant Extrakt Ajută la menţinerea mobilităţii articulaţiilor. Combinaţie de extracte polygemma articulatii din muguri de Frasin şi muguri de Jneapăn, sevă de Mesteacăn şi scoarţă de Salcie Pentru a menţine flexibile articulaţiile până la vârste înaintate, trebuie păstrată sau redobândită sănătatea ţesuturilor conjunctive, îmbunătăţind funcţia articulaţiei, evitând sau atenuând durerea şi inflamaţia.

  polygemma articulatii condiloame și candida

  Acţiune principală: antiinflamatoare, depurativă - o mai bună eliminare a acidului uric şi ureei, a polygemma articulatii depunere la nivel articular duce la rigidizarea lor. Mod de administrare: se administrează câte 2 polygemma articulatii de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de luni, repetate la nevoie, realizându-se o detoxifiere la nivel articular şi renal.

  Caută în plante medicinale, produse fitoterapice sau produse gemoterapice Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci polygemma articulatii completeaza.

  Mediafax nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel.

  CSID polygemma articulatii furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs.

  polygemma articulatii

  CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe wart virus nhs site are un caracter informativ.