Ureea 10% - Cremă cu Uree, Vitamina A și E - 100 ML

Unguent unguent

Conținutul

  unguent unguent alimente naturale pentru detoxifierea colonului

  Avantaje Administrat sub forma de unguent, hidrocortizonul acetat are actiune antiinflamatoare, antialergica, antipruriginoasa si vasoconstrictoare locala. Datorita actiunii de intensitate redusa clasa Ihidrocortizonul poate fi administrat la unguent unguent de la 6 luni, riscul aparitiei reactiilor adverse fiind mult redus comparativ cu alti corticosteroizi mai puternici.

  Compozitie 1 gram unguent contine acetat de hidrocortizon 10 mg.

  Contine si vaselina alba, trigliceril diizostearat, alcool cetilic, glicerol monostearatoctildodecanol, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de n-propil, apa purificata. Indicatii Tratamentul dermatozelor sensibile la corticosteroizi de exemplu eczeme inclusiv atopice, infantile, de staza, neurodermatoze, dermatita seboreica, intertrigo, intepaturi de insecte.

  cum să nu obțineți condilom

  Doze si mod de administrare Se administreaza de ori pe zi, la nivelul zonei afectate. Durata tratamentului nu trebuie sa unguent unguent 7 zile in cazul adultilor si 5 zile sau mai putin in cazul copiilor.

  Recomandari A se citi prospectul inainte de utilizare. A nu se unguent unguent la indemana si vederea copiilor.

  Ectoparaziticide, produse continand sulf, combinatii. Infectii   bacteriene,   parazitare   si   fungice   ale   pielii:   acnee,   dermatita,   intertrigo,   impetigo, piodermite, scabie, candidoza. Hipersensibilitate la oricare dintre componentii medicamentului. Sarcina si alaptarea. Copii cu varsta sub 3 ani.

  A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

  unguent unguent

  Mod de eliberare Medicament eliberat pe baza de prescriptie medicala - PRF. Forma de prezentare Cutie cu un tub de aluminiu a 20 g unguent. Cutie cu un tub de aluminiu a 35 g unguent. Pacurari nr.

  oxiuros en bebes de un ano