V-ați programat concediul în Grecia? Există risc de infectare cu virusul West Nile

Virusi grecia

Conținutul

  nemathelminthes structurate gambar

  Virusul West Nile a ucis 14 persoane in Grecia Virusul West Nile, transmis de tantari, a ucis 14 persoane in nordul Greciei si a infectat altea anuntat joi centrul pentru control si preventie a bolilor. Agentia a anuntat de miercuri ca 32 de persoane au fost spitalizate, dintre care opt sunt la terapie intensiva, informeaza CNN.

  papilloma and warts medicament sigur pentru viermi la copii

  Autoritatile au anuntat ca vor inteti programele de dezinsectie pentru a scapa virusi grecia tantari. In zonele cu mare risc de imbolnavire au fost oprite tranfuziile de sange, iar oamenii sunt incurajati sa virusi grecia doneze sange in urmatoarea luna Virusul West Nile, transmis de tantari, poate fi fatal, iar la noi in tara au murit deja doua persoane in urma infectarii.

  Exista insa moduri in care ne putem proteja de orice tantari, astfel incat sa nu fim expusi la riscuri.

  cancer colon ncbi

  Cele doua persoane care au virusi grecia dupa ce au fost infectate erau batrani la 74, respectiv 79 de ani si sufereau si de alte afectiuni. Batranii si persoanele care sufera de afectiuni cronice trebuie sa fie in mod special atente, in aceasta perioada.

  1. Condiţii de călătorie | Ministry of Foreign Affairs
  2. Europa Corona și refugiații - un virus face politică În timp ce Erdogan a trebuit să-și sisteze încercarea de șantaj la graniță, Atena folosește virusul pentru a impune propria politică pentru refugiați.
  3. După incendiile de vegetație și grevele, Ministerul britanic de Externe avertizează că țânțarii reprezintă un pericol pentru sănătatea oamenilor care călătoresc în Grecia, având în vedere că mușcăturile acestor insecte pot răspândi virusul West Nile Foto: Consumer Reports Autoritățile sanitare din statul elen îi sfătuiesc pe turiști să ia măsuri pentru a evita mușcăturile de țânțari, în condițiile în care 50 de oameni au murit anul trecut din cauza virusului West Nile.
  4. Avertizare De Călătorie Din Cauza Virusului West Nile în Grecia | Libertatea
  5. Global Coronavirus: Când vine al doilea val?
  6. Helminti urogenitali
  7. Avertizare pentru cei care merg în Grecia: Risc major de contaminare cu un virus periculos