Gel de silice

Capsulă desicantă

Enzepi conţine un amestec de enzime digestive naturale care sunt utilizate pentru a digera alimentele.

  • essiccante - Traducere în română - exemple în italiană | Reverso Context
  • Ovarian cancer maintenance therapy
  • Ce este Taliximun şi pentru ce se utilizează Taliximun aparţine unei clase de medicamente cunoscute ca imunosupresore.

Capsulă desicantă includ lipaze pentru digerarea grăsimilor, proteaze pentru digerarea proteinelor şi amilaze pentru digerarea carbohidraţilor. Aceste enzime provin din glande pancreatice capsulă desicantă porc.

diferența dintre condilom și polip în răspândirea de fergus

Contraindicații: - Dacă sunteţi alergic la substanţa activă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

EMANERA 20 mg

Copii cu vârsta între 1 an şi 4 ani Doza iniţială recomandată pentru copiii cu vârsta între 1 an şi 4 ani este de 1 de unităţi de lipază pe kg de greutate corporală, la fiecare masă. Copii cu vârsta de peste 4 aniadolescenţi şi adulţi inclusiv vârstnici Doza iniţială recomandată pentru copiii cu vârsta de peste 4 ani, adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 12 şi 18 ani şi adulţi este de de unităţi de lipază pe kg de greutate corporală, la o masă. Dacă medicul dumneavoastră vă spune să luaţi un număr mai mare de capsulă desicantă pe zi, trebuie să creşteţi treptat numărul acestora, pe parcursul mai multor zile.

Dacă în continuare aveţi grăsimi în fecale scaune cu miros urât, moi, uleioase, de culoare deschisă sau alte probleme ale stomacului sau intestinelor simptome gastro-intestinaleadresaţi-vă medicului dumneavoastră, deoarece este posibil să fie necesară o nouă modificare a dozei.

Traducere "capsulă" în germană

Nu luaţi mai multe capsule pe zi decât v-a spus medicul dumneavoastră doza zilnică totală. În funcţie de concentraţia capsulei de Enzepi pe care o veţi lua, medicul dumneavoastră vă va spune câte capsule trebuie să luaţi la fiecare capsulă desicantă sau gustare. Doza dumneavoastră zilnică totală nu trebuie să depăşească 2 de unităţi de lipază pe kg de greutate corporală, la o masă sau 10 de unităţi de perioade de tratament cu paraziti pe kg de greutate corporală pe zi.

CVC 1103 Desiccant Inserter 12-2012

Cum să luaţi Enzepi Copii cu vârsta de peste 1 aniadolescenţi şi adulţi Enzepi trebuie luat întotdeauna împreună cu o masă sau o gustare. Capsulele trebuie înghiţite întregi, cu apă sau suc de fructe.

Nu amestecaţi granulele de Enzepi capsulă desicantă apă, lapte, lapte matern, formule pentru copii, lapte cu diverse arome sau alimente calde. Întrebaţi-l pe medicul dumneavoastră despre alte alimente pe care puteţi presăra granulele de Enzepi. Dacă presăraţi granulele de Enzepi pe alimente, înghiţiţi amestecul sau daţi-l copilului imediat după ce l-aţi amestecat, şi imediat după aceea beţi sau daţi-i copilului să bea apă sau suc de fructe.

SFATUL SPECIALISTULUI

Asiguraţi-vă că amestecul de medicament şi aliment este înghiţit complet şi că nu au rămas granule în gura dumneavoastră sau a copilului. Nu păstraţi cantitatea de amestec de Enzepi cu alimente rămasă.

regim detoxifiere colon

Capsulele de Enzepi sau granulele pe care le conţin nu trebuie sfărâmate sau mestecate, iar capsulele sau granulele conţinute în capsule nu trebuie ţinute în gură de către dumneavoastră sau copil. În cazul în care capsulele de Enzepi sunt sfărâmate, mestecate sau ţinute în gură, acest lucru poate cauza iritaţii la nivelul gurii sau poate modifica modul în care acţionează Enzepi în organismul dumneavoastră sau al copilului.

cum să vindeci negii recenzii

Sugari cu vârsta sub 1 an Pentru capsulă desicantă cu vârsta sub 1 an, administraţi Enzepi imediat înainte de fiecare masă formulă sau alăptare. Nu presăraţi conţinutul capsulei direct în formulă sau în laptele matern. Desfaceţi capsula cu atenţie şi presăraţi granulele pe o cantitate mică dintr-un aliment acid vezi mai sus.

capsulă desicantă condilom între fese

Dacă presăraţi granulele de Enzepi pe un aliment, daţi-i imediat copilului amestecul de aliment şi medicament şi nu păstraţi cantitatea de amestec de Enzepi cu alimente rămasă. Copilul trebuie să ia întreaga cantitate de amestec de aliment şi medicament, după care trebuie să bea imediat suficiente lichide pentru a înghiţi complet amestecul de aliment şi capsulă desicantă.

Klusbedrijf van de Wetering

De asemenea, puteţi presăra granulele direct în gura copilului. Daţi-i imediat să bea lapte sau formulă sau lapte matern, pentru a vă asigura că înghite complet granulele şi că nu îi rămân granule în gură.

Traducere "desicanţi" în franceză Flaconul conţine 3 pliculeţe desicanţi pentru a păstra comprimatele uscate. Le flacon contient 3 petits sachets dessicants pour garder les comprimés secs. Flacoanele conţin recipienţi cu desicanţi care trebuie să rămână în interiorul recipientului.

Uitaţi-vă în gura copilului pentru a vă asigura că a înghiţit toată cantitatea de medicament. Dacă luaţi mai mult Enzepi decât trebuie Dacă luaţi mai mult Enzepi decât trebuie, beţi o cantitate mare de apă şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră capsulă desicantă mai curând posibil. Dacă uitaţi să luaţi Enzepi Nu luaţi o doză dublă sau capsule în plus pentru a compensa doza uitată.

Plicuri cu gel de silice | Minipax sorbent Packets Blue Indicator de gel de silice

Aşteptaţi până la următoarea masă şi luaţi numărul obişnuit de capsule în timpul mesei. Dacă încetaţi să luaţi Enzepi Luaţi în continuare medicamentul până când medicul dumneavoastră vă spune să vă opriţi.

Pentru lista tuturor excipienţilor, vezi pct. Copii: Zoladex LA nu este indicat pentru utilizarea la copii. Pacienţi cu insuficienţă renală: nu este necesară ajustarea dozei la pacienţii cu insuficienţă renală. Pacienţii cu insuficienţă hepatică: nu este necesară ajustarea dozei la pacienţii cu insuficienţă hepatică. Pentru administrarea corectă a Zoladex, vezi instrucţiunile de pe cardul de administrare.

Mulţi pacienţi au nevoie să ia toată viaţa medicamente care înlocuiesc enzimele pancreatice. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă capsulă desicantă dumneavoastră sau farmacistului.

ZOLADEX LA prospect – farmacie online

Enzepi 10 unităţi: hipromeloză, carageenan Eclorură de potasiu, dioxid de titan Eceară carnauba, apă, oxid galben de fer E Enzepi 25 unităţi: hipromeloză, carageenan Eclorură de potasiu, dioxid de titan Eceară carnauba, apă, oxid galben de fer Eindigotină E Enzepi 40 unităţi: hipromeloză, carageenan Eclorură de potasiu, dioxid de titan Eceară carnauba, apă, indigotină E Pacienţii cu fibroză chistică La pacienţii cu fibroză capsulă desicantă care iau cu enzime pancreatice în doze mari a fost raportată o boală rară a intestinului, denumită colonopatie fibrozantă, care produce îngustarea intestinului.

Dacă aveţi fibroză chistică şi luaţi enzime pancreatice în doze mai mari de 10 de unități de lipază pe kilogram de greutate corporală şi zi şi prezentaţi simptome capsulă desicantă neobiţnuite de exemplu, durere severă de stomac, dificultăţi la defecare, greaţă sau vărsături sau modificări ale simptomelor abdominale, spuneţi-i imediat medicului dumneavoastră.

  • Tipic vierme pitic
  • Condiloame la tratamentul anusului
  • capsulă - Traducere în germană - exemple în română | Reverso Context

Reacţie alergică severă Dacă apare o reacţie alergică, întrerupeţi tratamentul şi discutaţi cu medicul dumneavoastră. O reacţie alergică poate include mâncărime, urticarie sau erupţie pe piele. În cazuri rare, o reacţie alergică mai gravă include o senzaţie de căldură, ameţeală şi leşin, dificultăţi la respiraţie; acestea sunt simptomele unei boli grave, care poate pune viaţa în pericol, denumită şoc anafilactic.

capsulă desicantă

Dacă apare această reacţie, solicitaţi imediat asistenţă medicală de urgență. Iritaţii la nivelul gurii Capsulele de Enzepi sau conţinutul acestora nu trebuie sfărâmate sau mestecate, deoarece acest lucru poate cauza iritaţii la nivelul gurii. Enzepi poate fi presărat numai pe anumite alimente.

cancer de prostata imunoterapia gel viferon din papilomas recenzii preț

Atenționări: Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Enzepi nu vă afectează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi unelte şi utilaje. Cele mai importante reacţii adverse grave observate la administrarea altor medicamente care înlocuiesc enzimele pancreatice sunt şocul anafilactic şi colonopatia fibrozantă. Frecvenţa acestor două reacţii adverse nu este cunoscută.

Raport public de evaluare

Şocul anafilactic este o reacţie alergică gravă, care poate pune viaţa în pericol, şi care poate evolua rapid. Dozele mari de medicamente de substituţie a enzimelor pancreatice, luate în mod repetat, pot cauza, de asemenea, apariţia de cicatrice sau îngroşarea peretelui intestinului gros, ceea ce poate duce la blocaj intestinal, o afecţiune numită colonopatie fibrozantă.

Dacă aveţi dureri severe de stomac, probleme de tranzit intestinal sau de defecare constipaţiegreaţă sau vărsături, spuneţi-i imediat medicului dumneavoastră.