Giant Smashing Mantis Shrimp VS Giant Crabs los bebes pueden tener oxiuriasis

Vierme bobbit

Nutriția viermeului purpuriu australian.

Un văr de acest vierme gigant există și astăzi … La Revedere,Unchiului Tom! În Canada, paleontologii au descoperit fălcile "uriașe", de 1 cm, care aparțineau unui vierme marine acum milioane de ani.

Specia, numită Websteroprion armstrongi, a trăit cu de milioane de ani în urmă - și se crede a fi cel mai vechi "vierme Bobbit" din lume. Specia este descrisă într-un studiu publicat săptămâna aceasta în revista Scientific Reports. Viermele Bobbit sunt monștrii giganți marini care locuiesc pe podelele oceanelor până în ziua de azi. Acolo a scos probe din piatra expusa si ia adus inapoi la Muzeul Royal Ontario.

A fost de a măsura 1 m și arată o tendință de gigantism care a afectat această familie în Devonian. Aceste anelide au devenit mai modeste de atunci, dar un văr de familie este încă în viață și poate ajunge la 3 m.

Vierme violet australian: fotografie a unui prădător marin

Locuia înmormântat, protejat de labe, în mările devonului. Jos sau mijloc, oamenii vor decide o zi.

tratament cu viermi cronici unguent pentru condilom la bărbați

El a ignorat acest detaliu istoric, și-a petrecut viața nemișcată, așteptând o pradă, pește acum de milioane vierme bobbit ani în urmăoubrachiopode trilobite, veniți la antena lui. Apoi se ridică din pământ ca un diavol într-o cutie și își puse fălcile puternice, arma lui letală, în carnea victimei.

vierme bobbit

Dar acele fălci erau grele. Persistenți în sol, după moartea acestui animal, vor fi fosilizați și vor ajunge la paleontologii care vor fi pasionați de aceste "scolécodonte".

'Tu-i mama lui de vierme!

Mulțumită lor, istoria versetelor poliechet "pline de păr" care există încă astăzi, sub formă de viermi marini, cum ar fi serpule, sabelle sau nereis. Două scolecodonte, adică o maxilară fosilă a unui vierme marin.

hpv high risk serotypes cum să scapi de paraziți în baie

Bara de scară albă, din dreapta jos, este de 1 mm. Aceste două lame de tăiere ajung la centimetru și aparțin, cu de milioane de ani în urmă, unui viermelă dispărută, Websteroprion Armstrongi.

Catching a BOBBIT WORM

De obicei, dimensiunea lor variază de la 0, 2 la 1 mm. Vierme bobbit lor a fost, prin urmare, formidabil și, comparat cu verișorii săi cunoscuți, actuali sau fosili, acest politeet a fost de 1 m.

suplimente de detoxifiere pentru câini cancer de hodgkin estadio 4

Un gigant pe care cercetătorii l-au numit " Websteroprion Armstrongi", plasându-l într-un gen nou, îl onorează pe Derek Armstrong, geologul care a recuperat aceste fosile înși explică autorilor Alex Webster, un basist vierme bobbit.

Universitatea din Bristol. Urme ale giganților marii din vierme bobbit perioadă au fost deja găsite, dar aceasta este prima dată când fălcile care le aparțin au fost descrise exact.

  • Viermele bobbit.
  • Medicament bun pentru viermi pentru copii
  • WhatsApp În apele marilor din Indonezia există un prădător cu fălci cu crestături tăioase.

Reconstituirea artistică a ceea ce ar putea fi acest vierme devonian. A ieșit din adăpostul săpat în nisip, și-a strâns prada cu fălcile puternice.

  • Un vierme poate fi prins
  • Gigant unic Reconstituirea unui artist care arată pe W.
  • Interesant Vierme violet australian: fotografie a unui prădător marin Viermele violet australian Eunice aphroditois sau viermele Bobbit este de tip Annelida - anelide, reprezentanții săi au un corp împărțit în segmente repetate.
  • Cum să nu obțineți condilom
  • Viermele bobbit. Un vierme prădător de trei metri care trăiește pe fundul oceanului
  • Taxonomie Abstract În timp ce înregistrarea fosilă a viermilor poliacheți se extinde până la începutul Cambrianului, multe date despre acest grup derivă din microfosilele cunoscute sub numele de scolecodonturi.

Armstrongi este primul exemplu în viermele marine fosile. Descendenții actuali ai politetelor din această perioadă sunt în general de dimensiuni modeste. Doar câțiva au rămas uriași.

Noul descoperit vierme gigantic de de milioane de ani a avut fălci ucigașe Ştiinţă: Iunie Iunie Oamenii de știință au descoperit o nouă specie de viermi marini dispăruți, care au avut falduri și au crescut la o lungime estimată de 3 metri. Specia, numită Websteroprion armstrongi, vierme bobbit trăit cu de milioane de ani în urmă - și se crede a fi cel mai vechi "vierme Bobbit" din lume. Specia este descrisă într-un studiu publicat săptămâna aceasta în revista Scientific Reports. Viermele Bobbit sunt monștrii giganți marini care locuiesc pe podelele oceanelor până în ziua de azi.

Autorii își clasifică vierme bobbit devonian în familia Eunicidae. Astăzi există un cunoscut membru, Eunice aphroditois, pe care anglo-saxonii îl preferă să îl numească vierme Bobbit vierme Bobbit din motive pe care le lăsăm cititorului să le descopere.

Acest animal destul de înspăimântător are câte o lungime de trei metri și trăiește în oceanele din sudul Oceanului Indian și Pacific.

Vierme bobbit,

El înghită condiloame la vaginul femeilor care se apropie de adăpostul său în nisip, îi prind și îi înghită să-i devoreze. Astfel, fără îndoială, W. Armstrongi trebuia să vâneze.

vierme bobbit cancerul de colon la barbati simptome

De ce apare gigantismul în anumite linii și nu în altele? Cum sa răspândit viermele marine? Mediile paleologice și soarta acestei perioade sunt încă prea puțin cunoscute pentru a răspunde la aceste întrebări.

Specia, numită Websteroprion armstrongi, a trăit cu de milioane de ani în urmă - și se crede a fi cel mai vechi "vierme Bobbit" din lume.

Posturi Populare.