Listă de virusuri - Wikipedia

Virusi celebri, Virusi calculator

Conținutul

  Vezi galeria foto » Produsele antivirus false, care în realitate sunt nişte troieni pe care utilizatorii sunt păcăliţi să îi instaleze şi apoi sunt folosiţi în extorcarea de bani pentru eliminarea unor viruşi care nu există, au atins apogeul pe platforma Windows pe la jumătatea deceniului trecut.

  oxiuri copil ani papillomavirus hastal g nedir

  Dacă aceste păcăleli au început să devină din ce virusi celebri ce mai rare pe această platformă, infractorii informatici s-au mutat pe platforma Android, unde încearcă să obţină bani prin aceeaşi metodă. Descoperit de compania rusească Doctor Web, virusi celebri Android.

  Metoda de instalare este deja una clasică, utilizatorii fiind atraşi prin virusi celebri anunţurilor publicitare inserate în diverse aplicaţii gratuite care ţintesc vorbitorii de limba engleză sau rusă.

  virusi celebri recenziile tratamentului negilor plantari

  Instalarea antivirusului fals necesită bifarea validarea manuală a opţiunii de instalare a aplicaţiilor provenite  din surse necunoscute, ceea ce este o barieră în calea răspândirii ameninţării, însă destui utilizatori Android procedează de la bun început aşa pentru a rula aplicaţii provenite din alte surse sau o vor face din necunoaştere în momentul în care se vor lovi de acest virusi celebri. Pentru a evita astfel de incidente, utilizatorii sutn sfătuiţi să instaleze produsele de securitate doar din Google Play, şi să acorde mai multă atenţie veridicităţii anunţurilor publicitare din cadrul aplicaţiilor.

  virusi celebri cum se tratează negii pe picior